În data de 11 august a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi, care acţiona în sistem integrat în localitatea Vama Veche, a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla la o terasă, i-a dispărut de pe masă un telefon mobil.
În urma verificărilor efectuate în zonă, jandarmii au identificat o persoană suspectă, asupra căreia au găsit un telefon, pe care partea vătămată l-a recunoscut ca fiind cel sustras.
Făptuitorul F.F. în vârstă de 30 ani a recunoscut că a luat telefonul de pe masă profitând de neatenţia persoanei vătămate, cu scopul de a-l vinde.
Telefonul a fost returnat păgubitei care a mulţumit jandarmilor şi a promis că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.
După întocmirea procesului verbal de constatare, făptuitorul a fost predat lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă tuturor cetăţenilor să solicite sprijinul prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112. Deasemenea, aceştia pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau când sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

2 COMENTARII

  1. Inainte se faceau poze cu toti gainarii si erau afisate in locuri frcventate mai mult , astfel lumea stia de cine sa se fereasca ! Acum smenarii se imbraca de-ti vine sa crezi ca-i cine stie ce ….. in schimb ……. doar un gainar ! Se mai practica asa ceva , daca nu ar fi bine sa se reia , sa-le fie rusine cand se uita lumea dupa ei !

  2. sa-l prinda pe Emerica de la baraci si pe gioscun…astia sunt banditi nr 1 in vama veche!!!m-au talharit si pe mn si politia nu a fct nimic!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.