După ce a anunţat faptul că pe 27 şi 28 martie va face “ce-i spune inima” la Sala Palatului, Horia Brenciu vine cu încă o veste incitantă. Pentru al doilea an consecutiv, artistul porneşte împreună cu orchestra lui, într-un amplu turneu naţional.

În cadrul turneului, care se vadesfăşura în perioada 4 martie – 23 aprilie, artiştii vor concerta în 15 oraşe, 14 din ţară şi unul la Chişinău, în Republica Moldova. Fiecare oraş va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecărui public, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album “40”.

Şi pentru că mulţi s-au întrebat dacă va fi acelaşi spectacol ca anul trecut, Horia a dat şi explicaţiile de rigoare: “Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, “Fac ce-mi spune inima”, se păstrează, în rest, invitaţii, vestimentaţia, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporţie de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat! Ce-ar fi spectacolul fără puţină emoţie, nu-i aşa? Sincer, abia aştept să vă văd!”, a declarat artistul pe pagina lui de Facebook.

Aşadar, primăvara lui 2013 începe, din punct de vedere muzical, cu Horia Brenciu şi HB Orchestra. Un show diferit, bazat pe idei muzicale noi, ce va oferi bucurie, dar care va cere în schimb din partea publicului mult dans, cântec şi…aplauze.

Nu rata noul show Horia Brenciu în oraşul tău! Luni, 11 martie, ora 20.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa! Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultura, la Agenţia Teatrală din Bulevardul Tomis, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi on line pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţurile de 150, 100 şi 80 de lei.

Program turneu Horia Brenciu “Fac ce-mi spune inima”

Piteşti – 4 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Ploieşti – 5 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Bacău – 6 martie – Teatrul de Vară

Constanţa – 11 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Galaţi – 12 martie – Sala Sporturilor

Deva – 3 aprilie – Centrul Cultural “Drăgan Muntean”

Craiova – 4 aprilie – Casa de Cultură a Studenţilor

Suceava – 8 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Piatra Neamţ – 9 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Braşov – 10 aprilie – Sala Sporturilor

Cluj – 15 aprilie – Casa de Cultură a Studenţilor

Oradea – 16 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Timişoara – 17 aprilie – Filarmonica “Banatul”

Iaşi – 21 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor

Chişinău – 23 aprilie – Palatul Naţional

Horia Brenciu 2013

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.