Gradinita P.P. Nr.7, singura unitate scolara din Mangalia (alaturi de alte 8 unitati scolare din judet), inscrisa in Programul PATRULA DE RECICLARE, a dat startul derularii activitatilor.
Profesorul coordonator si cei 15 agenti (copii) ai Patrulei de reciclare au misiunea de a convinge oamenii sa se debaraseze responsabil de  deseurile de echipamente electrice si electronice( DEEE), constienti fiind de problema poluarii mediului, poluare generata de cei care nu au un comportament ecologic  corect.

“Facem apel pe aceasta cale, sa se inteleaga ca orice deseu electric recuperat din gospodarii, birouri, institutii sau societati comerciale inseamna mai putine materiale periculoase eliminate la intamplare, mai mult spatiu disponibil si  mai putine materii prime cheltuite.

Invitam sa se implice in cadrul acestui proiect national, coordonat de gradinita noastra, pe toti cei care vor sa ne sprijine (persoane fizice sau juridice),  devenind astfel,  SUPORTERII AI PATRULEI DE RECICLARE. Va adresam chiar o rugaminta in acest sens, deoarece la finalizarea proiectului (mai 2019), dorim sa ne putem numara printre castigatori. Premiul consta in dotarea gradinitei cu materiale didactice de care avem mare nevoie pentru a desfasura un act didactic de calitate.

Suntem siguri ca se poate si contam pe sustinerea dumneavoastra!”, a precizat Luminita Martinescu – prof. inv. prescolar.

Ce aveti de facut?

Apelati gratuit TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit in toate retelele de telefonie) pentru a fi preluate gratuit deseurile de mari dimensiuni de la domiciliu sau on-line pe www.patruladereciclare.ro/recicleaza sau suporterpatrula@rorec.org sau www.facebook.com/patruladereciclare, specificand ca sunteti suporterii GRADINITEI PP. NR.7 MANGALIA.

In cazul in care aveti DEEE de mici dimensiuni (becuri, baterii, neoane, acumulatori, aparate vechi sau stricate etc. ,va rugam sa le duceti la sediul gradinitei.

UN MEDIU CURAT ESTE MAI PRIETENOS SI MAI SANATOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.