Gașca Zurli se mută la mare, într-o nouă stagiune, la Teatrul de Vară din Jupiter. Începând din 25 iunie și până în septembrie, Gașca Zurli vă așteaptă pe litoral. Pregătiți-vă de o vară Zurli, în care vă puteți bucura de valurile mării, de nisip, de soare și de personajele din Gașca Zurli.

Iată programul spectacolelor:

BILETE AICI

Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 ron. Un bilet este valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil). Copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Acestea vor fi disponibile la Casieria Teatrului de Vară din stațiunea Jupiter, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor rămase libere.

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Spectacolele se desfășoară în Teatrul de Vară Jupiter, locație în aer liber. Accesul în Teatrul de Vară Jupiter ( locație în aer liber) se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.teatruldevarajupiter.ro si www.zurli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.