Marţi, 28 august a.c., ora 20.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în localitatea Vama Veche, pe plaja Mash, a fost sesizat de Bogdan V., de 22 ani, din Bucureşti, despre faptul că în urmă cu câteva minute i-a dispărut cortul de pe plajă. În interiorul cortului erau haine, (tricouri şi pantaloni scurţi).  Bunurile de valoare a spus că le avea asupra sa. A fost plecat pentru 30 minute, a băut un suc şi cînd s-a întors cortul nu mai era pe plajă.

Au fost alertate echipajele de ordine publică din localitate şi după 10 de minute, jandarmii au observat o persoană care avea asupra sa un cort despre care nu–şi aducea aminte de unde l-a luat. Ulterior a recunoscut că l-a sutras de pe plajă.

Bunurile (cortul şi hainele) au fost predate pe bază de proces verbal părţii păgubite. La final, a mulţumit jandarmilor pentru sprijinul acordat.

Lui Nicolae P., de 56 ani, din localitate, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de furt şi a fost predat la Secţia 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.