[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120210viceprimar.flv”]

12 COMENTARII

 1. Informari?Cea mai buna “informare” este URGENT CALDURA in calorifere.Domnule Filimon,dati dovada in continuarea,de prostie si incapacitate de a intelege situatia din casele oamenilor,de rezolvarea problemei in esenta ei.Nu rezolvati nimic stand pe scaun si dand comunicate.Miscati-va urgent fundul si luati-va niste consilieri,daca nu va duce capul,pentru a rezolva neintelegerile cu Callatis Term si a asigura in cel mai scurt timp CALDURA in apartamente.Dupa aceea puteti apela la caile legale pentru a afla de partea cui este dreptatea.

 2. Filimon asta zici ca este un pampulica! Nu-i in stare de nimic! Lipsit de fermitate si coerenta. Fa ba ceva, dar cu rezultat care se simte, nu vorbe!

 3. nu esti bun pt primarie stai acasa ca iti este mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!! numai anonimim intra de ce nu va dati numele?

 4. va rugati pt caldura …cautati alta sursa …va rugati sa le da ti bani in buzunare …tusac crede ca sintem prosti …vrea sa dovedeasca ca avem nevoie de interventia lui …teapa …iarna trece ..vin alegerile !!!

 5. INTERESE POLITICEEEEE!!!! te doare-n cur de noi Filimoaneeee!! interesul tau este de a trece iarna fara sa ne avem caldura nesimtituleeee daca este hotarare judecatoreasca pentru pretul gicakaloriei si voi ati votat pretul pentru populatie de ce mama dracului nu deblocati criza caldurii? esti mana-n mana cu TOVARASUL COLONEL URSE cum de fapt erai si la armata? va luati banu negru de la callatis therm? sunteti mai comunisti, tu si urse, decat ex rangul intai dascalescu

 6. Dar de ce doar 500.000 domnule Filimon?S-a dat ordin de la guvern ca acesti bani sa fie folositi exclusiv pentru caldura…De ce nu spuneti populatiei unde sunt restul banilor?Va spun eu din surse sigure ca cu restul banilor domnul Filimon a achitat sc.POLARIS si ABC VAL(lacuri neptun)…E corect?Oricum v-am mai spus si in alte comentarii,mai bine asteptam primavara oameni buni ca de la ordinarii astia nu primim nimic.Chiar daca cerem pe banii nostrii.

 7. Ia uite asta cu pseudonimul “mangaliot suparat” cum se da pe fata. Ori este Foleanu care e direct interesat se vede demult de ridicarea pretului gigacaloriei,ori este Faliboga care scrie pentru Tusac(semi..) uite ce vor ei sa le bage in buzunare la Callatis Therm ceva bani degeaba. Bravo ma ca te dai drept simplu cetatean cand se vede ca nu esti.

 8. adica ce sa faca mai exact? daca tot stii ce e de facut de ce nu zici? daca nu stii de ce te bagi ca musca-n lapte?

 9. Bai nenorocitilor,nu va imaginati ca lumea numai suporta frigul.Ajungem la disperare…..si cand ajunge romanul disperare vai de mama voastra………..ganditiva bine…aveti familii… toti (Tusac Iorgus,nenorocitul de Fali Boga, nenorocitule ,lingaule gandeste ca traiesti printe mangalioti + consilieri si Filimon care si asta face jocul cuiva)
  AVETI MARE GRIJA

 10. Domnule ,,D.G.,, prost e omul ca va spune ceea ce afla…..daca ai cauta si la alte stiri sa vezi comentariile mele ti-ai da seama ca nu sunt cine crezi tu ca sunt……Si eu inghet la fel ca voi in casa si am la fel ca si voi in priza si mai am si copil de 2 ani si 8 luni….Iar la aceasta ora adica 22:45 am bagat in priza ca nu tine minciuna lor cum ca dau caldura din aceasta seara…..

 11. astia sunt niste nenorociti de oameni care majoritatea dintre noi i-am ales,sa le fie rusine si-au batut joc de oameni si de un oras intreg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.