Fundaţia Română de Aikido Aikikai şi AIKIDO AIKIKAI Constanţa organizează în perioada 3 – 5 august  la sala de sport a Universitaţii Spiru Haret, str. Unirii nr. 67 seminarul naţional de aikido ce marchează 11 ani de practică continuă a acestei arte marţiale in Constanţa.

Seminarul este dedicat atât copiilor cât şi adulţilor şi se va desfăşura după următorul program:

Vineri 3 august:

 • 17.30 – 18.30 – copii
  19.00 – 20.30 – adulţi

 

Sâmbătă 4 august:

 • 09.30 – 10.30 – copii
  11.00 – 12.30 – adulţi
  18.00 – 19.30 – adulţi

 

Duminică 5 august:

 • 09.30 – 10.30 – copii
  11.00 – 12.30 – adulţi

 

Pe lângă practicanţii de aikido din Constanţa, Eforie, Mangalia şi Năvodari  şi-au anunţat prezenţa numeroşi practicanţi de aikido din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare.  Deasemenea vor fi prezenţi şi practicanţi de aikido care nu sunt încă afiliaţi la Fundaţie, dar au iniţiat demersurile necesare pentru a fi acceptaţi în organizaţie cât si practicanţi de karate şi judo care doresc să se initieze in această artă marţială.

Seminarul va fi condus de Dorin Marchiş Sensei – 5 dan aikido – AIKIKAI Hombu Dojo, Tokyo Japonia, Preşedintele Fundaţiei Române de Aikido Aikikai, organizaţie naţională autorizată oficial de către Fundaţia Aikikai (Japonia) pentru a reprezenta, promova şi dezvolta aikido în România.

După acest seminar de la Constanţa o delegaţie a Fundaţiei Române de Aikido Aikikai (F.R.A.A.) din care va face parte şi instructorul principal al AIKIDO AIKIKAI Constanţa, Ion State Sensei se va deplasa in Japonia, Tokyo pentru a lua parte la Congresul Federaţiei Internaţionale de Aikido.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.