Grădina Culturală Callatis a găzduit, sâmbătă, 6 aprilie 2024, un eveniment deosebit dedicat copiilor cu nevoi speciale din Mangalia, “Târgul de Decorațiuni Caritabil”, organizat de Asociația Sâmbăta Albastră.

Athena Biserică:Evenimentul nostru caritabil a fost o reusită!!!
Mulțumim animatorilor si artiștilor pentru susținerea voluntară și pentru că au fost alături de noi și ne-au încântat cu vocea lor,Ionuț Zăvăleanu,Ana Macovei,Claudia Andas.
A fost o zi minunată,copiii au fost extraordinari,mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi prin donații,mulțumim Primăriei Mangalia pentru susținerea acordată!!!

Grădina Culturală Callatis: ”Nimeni nu-i perfect, doar dragostea-i perfectă”. Târgul copiilor cu nevoi speciale s-a bucurat de un real succes. Mulțumim pentru obiectele decorative realizate cu migală și creativitate, dar mai ales, pentru bucuria pură pe care ne-ați oferit-o!

Adela Bănăseanu:Ieri am fost la târg. Deoarece n-am fost tocmai în deplinătatea facultăților mintale în ultima vreme, de data asta n-am participat la organizare. Însă cum totul în viață se plătește, ajunsă acolo prietena mea, doamna Griguta, mi-a găsit de treabă și într-un final m-am trezit și cu microfonul în mână… Da’ mi-am luat revanșa când i l-am pasat ei. Ea le-a adus cadoul de la Salina Hora – Eforie Sud, ea trebuia să și povestească despre cum și în ce fel, nu?
P.s. abia ne-am apucat de treabă, totul a fost cumva pe repede-nainte, dar una peste alta, ne-am atins scopul. S-au adunat ceva bănuți pentru copiii noștri speciali, urmează să mai primim, și cel mai important, vor fi sprijiniți în continuare cu multe alte lucruri de care au nevoie. Și încă ceva de reținut, pliantul de la Salina Hora este pus aici pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, inclusiv la cei care nu au curajul să vorbească despre problemele cu care se confruntă și pe care îi așteaptăm nu doar la salinoterapie, ci și alături de toți ceilalți la #sâmbătaalbastă, că avem planuri mari.
Mulțumim frumos și artiștilor care ne-au sprijinit necondiționat, Claudia Andas, Ana-Maria Macovei, Ionuț Zăvăleanu, domului Ionel Rugea de la Mangalia TV și nu în ultimul rând, domnului primar Radu Cristian care ne-a surprins ieri nu doar cu prezența, ci și cu un sprijin neașteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.