Într-o atmosferă încărcată de pasiune pentru literatură, Biblioteca Municipală din Mangalia a fost gazda unui eveniment deosebit în seara zilei de marți, 10 octombrie 2023. Organizat de Asociația LAMAJI-Sana, acest eveniment a adunat iubitori de poezie și proză pentru a se bucura de creația literară a doi autori de excepție: poeta Mihaela Aionesei și prozatorul Virgil Stan.

Mihaela Aionesei este o personalitate marcantă în lumea literară românească. Membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala București-Poezie (din 2019) și a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-Filiala Brașov (din 2020), Mihaela Aionesei s-a impus cu forța versurilor sale, demonstrând o sensibilitate și o profunzime remarcabile în poezie. Operele sale au călătorit prin pagini de reviste literare prestigioase și au fost recunoscute și apreciate de criticii literari. În cadrul serii literare de la Biblioteca Municipală Mangalia, Mihaela Aionesei a citit din propriile creații, dezvăluind publicului prezent tainele și emoțiile care au stat la baza acestora.

Virgil Stan, prozator callatian, a fost celălalt invitat de onoare al serii literare. A debutat în anul 2010, la 66 de ani, cu volumul: „Iubirile unui pescar – povestiri pescăreşti şi de viaţă“. De atunci, în fiecare an, a scris și publicat câte una – două cărți, majoritatea dintre ele fiind romane. Lucrările sale, bogate în imaginație și cu un stil unic, au stârnit interesul și admirația cititorilor săi.

Evenimentul a fost moderat cu pricepere și pasiune de către Luiza Cala, Ana Oleniuc și Anca Bucur, fondatoarele Asociației LAMAJI-Sana. Prin prezentarea autorilor și îndrumarea discuțiilor, au creat un cadru propice pentru o seară literară deosebită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.