Felicitări Natalia Opriș, Nicol Cotrumba și Andrei Prodan! O nouă performanță obținută de elevii callatieni!

0
1291

Miercuri, 14 iunie, la Universitatea Maritimă Constanța, s-a desfășurat Olimpiada Națională de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat”.

Echipajul Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia, format din elevii Opriș Natalia, clasa a IX-a D, Cotrumba Nicol, clasa a XI-a D, și Prodan Andrei, clasa a XI-a A, a participat la secțiunea Începători, obținând o nouă performanță pentru liceul nostru, Premiul I. De coordonarea echipajului s-a ocupat domnul profesor Adrian Ambruș.

De asemenea, eleva Opriș Natalia a obținut Premiul al III-lea și va face parte din echipajul care va reprezenta județul Constanța la etapa națională, ce se va desfășura la Piatra- Neamț în perioada 10-14 iulie 2023.

Trebuie menționat că elevii merituoși sunt membri ai clubului “Callatis Debate”, înființat anul acesta la Liceul Teoretic ”Callatis ” Mangalia de către doamna profesor Costache Livia, pentru a duce mai departe tradiția acestei competiții în care elevii callatieni s-au remarcat și în anii anteriori. De formarea debaterilor se ocupă, de asemenea, dna prof. Simona Gherfi și dna prof. Adela Grozeanu.

Felicitări câștigătorilor și mult succes la etapa națională Nataliei Opriș!

PS. Nu trebuie să uităm că la succesul de azi al echipajului de dezbateri au contribuit și experiența și energia pozitivă aduse de colegii din clasa a XII-a, căliți în focul dezbaterilor: Larisa Andrei, Ana Maria Fekete și Vlad Ștefoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.