Felicitări elevului Alexandru Thury Burileanu! A obținut medalia de aur și calificarea în Lotul Olimpic Național al juniorilor la Olimpiada Natională de Informatică

0
3435

Alexandru Thury Burileanu, elev în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia, a participat la Olimpiada Nationala de Informatica desfășurată în perioada 1-5 aprilie, obținând Medalie de aur, Mentiune si Locul 4 în clasamentul national. Performanța lui Alexandru a mers mai departe: după probele de baraj, el a reușit să se califice în Lotul Olimpic Național al juniorilor, la Informatică.

Amintim că la Olimpiada Natională de Informatică, la nivelul clasei a 8-a, a fost singurul din judetul Constanta, calificat la etapa națională. Suntem mândri de reușitele lui și îi vom ține pumnii pentru următoarele competiții internationale la care va participa. Informatica, la gimnaziu, a devenit o disciplină de interes pentru elevi, pentru că stă la baza dezvoltării tehnologiei și este o opțiune pentru viitorul multor elevi”, afirmă prof. Maria Ciocîia, coordonatorul lui Alexandru.

(mangalianews.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.