”Fascinația culorilor vieții”, expoziție de grafică și pictură semnată de tânăra Laura Eftimie, la Clubul de Cultură și Artă Solteris

0
102

La Clubul de Cultură și Artă Solteris, care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc, duminică, 6 noiembrie 2022, ora 1500 , vernisajul expoziției ”Fascinația culorilor vieții”.

Expune tânăra și talentata Laura Eftimie din București, licențiată în arte vizuale. Remarcată încă de la debut, apreciată pentru profesionalismul din gravură, prezentată și prin armonia culorilor din pictură, Laura Eftimie cucerește prin taina abodării spirituale care se remarcă în fiecare lucrare. Laura Eftimie face parte din tânăra generație care încă respectă adevărul fascinantei picturi clasice. Deja s-a bucurat de expoziție personale și numeroase participări la expoziții colective. Are tablouri în colecții particulare din țară și din stăinătate. Viață, natura, tainele luminilor și misterele florilor devin surse de inspirație.

Un recital de poezie și muzică vor bucura sufletele celor care cu drag sunt așteptați, Maximilian Răzvan Peniu, Diaconu Cristiana, Mălina Rugea, Ștefania Pană, Natalia Opriș, recital de muzică folk va fi susținut de cantautorul George Șerban. Clipele oferite sufletului sunt rare, de aceea este frumos ca uneori să ținem cont și de el. Cum este de exemplu aceasta clipă de adevărată lumină spirituală.

Consacratul pictor în țară și în străinătate, profesor licențiat în grafică și pictură Karl Robert Perko, reputatul om de cultură, doamna critic de artă, doctor în istorie, Tatiana Odobescu și scriitoarea Emilia Dabu, președinta Clubului de Artă și Cultură Solteris și membră a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi invitați de onoare ai tinerei artiste.

Emilia Dabu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.