8 COMENTARII

 1. nenea Urse se batea cu pumnii in piet la intalnirea cu cei de la callatis term (din 23 ianuarie) ca daca nu se rezolva cu caldura va lua masuri drastice. pana acum nu am vazut nimic. E de stiut daca mai este reprezentantul consiliului local in AGA si ce salariu primeste

 2. O sa facem un demers luni sa aflam. Stiu ca taxa de federatie este 0,5 ron / apartament x 16.000 de apartamente maxim, 8.000 ron/ luna maxim, taxele care federatie. Ramane de vazut suma exacta.

 3. Actul prezentat mai sus de Mangalia.Tv, reprezinta “hotararea adunarii generale a actionarilor sc Rominservices Therm sa, de schimbare a administratorilor firmei. Aceasta sa intamplat dupa schimbarea actionarilor majoritari, (primaria a ramas in continuare cu 12%) si ulterior au schimbat si numele companiei in Callatis Therm sa. Pe noi ne intereseaza faptul ca, si in aceasta sedinta ca si cu alte ocazii, reprezentantul consiliului local si deci si al nostru al cetatenilor contribuabili a fost domnul Urse Vlad, presedintele federatiei asociatiilor de proprietari, din ai caror bani este platit. In contul federatiei merge lunar 0,50 lei din partea fiecarui abonat. Asta inseamna 16000 de abonati x 0,50 lei = 8000 lei (roni) pe luna, o suma deloc de neglijat, in contul careia domnul Urse ar trebui sa ne reprezinte interesele fiecarei asociatii de proprietari, atat in negocieri cu alte firme si institutii cat si in instanta si sa ne informeze in timp util de toate demersurile facute pentru rezolvarea problemelor.
  Ei bine, dupa stiinta mea ,nu s-a intamplat nimic din toate astea.
  Ce a facut urse pentru noi, sa avem caldura ? Nimic ! E complicele celor de la Callatis Therm !
  Daca nu era Mangalia.Tv sa ne tina la curent, habar n-aveam de toate dedesubturile astea. Mai este si Neptun Tv, dar fiind televiziunea lui Radu Mazare, bineinteles ca dezinformeaza populatia in functie de interesele PSD-ului. Stiut fiind ca Tusac si PSD-ul sunt in spatele “afacerii” cu firma de termoficare, la ce sa ne mai asteptam ?!

 4. din ce am citit, am inteles ca Urse, pres.fed.Mng…e reprezentantul primariei in AGA…dar ce putere de decizie are el acolo ?

 5. urse la sedinta cu callatistherm si consiliul local il ameninta pe nikitas ca da in judecata societatea lui.De ce nu s+a intamplat nimic pana acum?Are interese,altfel poate se intampla ceva.Si apropo de situatia din oras,noi suntem de vina pt ca acceptam frigul lor si nu avem curajul sa mergem peste primarie si callatistherm si sa le cerem caldura.Am ajuns sa platim frigul din case,nu caldura si tot nu ne trezim sa facem ceva pt confortul nostru.Treziti-va mangaliotilor,ne ajunge si hai sa ne incalzim pe la ei,ca au caldura in birouri.Din iarna asta cu frigul pe care il dau in case scapa cine poate.Mai este o luna de frig,poate,si apoi mergem cu totii la balnear.DESTEPTAREA MANGALIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.