Festivalul berii Mangalia Jupiter VenusCand avea de gand primaria sa ne anunte de acest eveniment? Un alt eveniment organizat in secret? De ce ? Unde se desfasoara? In parcarea europeana Saturn-Venus unde ar fi trebuit seara de seara, 60 de zile sa vedem intreceri auto. Cand aveau de gand sa dea un amarat de comunicat de presa  pentru ca umilul turist venit la mare pe bani grei sa stie ca are ce sa vada sau poate sa mai cheme si altii pe litoral?  Halal promovare !

Copyright © 2013. Asociatia Mangalia Media nu permite folosirea materialelor decat cu acordul scris

6 COMENTARII

  1. Daca cei de la Bucuresti nu dau 2 bani pe noi logic ca totul iese pe dos. Bina ca nu au scris Constanta in loc de Mnagalia. Stai ca asa deja e adevarata. Se intampla cu LP 2014

  2. In satul nostru se desfasoara? Bine punctat “alt eveniment”. Nu stim si nici nu o sa stim vreodata sa facem turism pe litoralul nostru. Sa-i felicitam pe vecinii nostri bulgari pentru serviciile care ni le ofera.

  3. hmhm… primaria Mangalia nu e pomenita pe acest afis! :)) Cum sa va dea comunicat de presa daca nici ea nu stia de acest eveniment? :))

  4. Maria vezi ca vorbesti aiurea, au raspuns aia de la primarie si scriu ca ei fac evenimentul in parteneriat cu restu. Afisu se vede ca e facut prost. Ni fi si tu la fel

  5. incep sa cred ca primarii nostrii sunt toti bulgari si ne facem noi de cacao intentionat ca turistii sa treaca granita in sud…deci nu cred ca asa atragi turisti, consumatori sin investitori…poate doar tarabagii si vanzatori care dau tunul cu ocazia evenimentelor pt ca le bagi tu monopol pe zona si vinzi triplu :)De aia toti din cerc au afaceri pe roti…sa si muta caravana de colo colo :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.