[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130613nr7.m4v”]

Galerie foto:

 

6 COMENTARII

  1. dragele mele ,va felicit din toata inima ptr acest eveniment ,sunteti un colectiv minunat pe care eu il am in suflet si pe care il iubesc mult (mi-ar fii placut sa vad si o poza de grup cu tot colectivul)…..dar prt munca depusa alaturi de cei mici va iubesc….cu tot dorul si prietenia va sarut

  2. Acesti copii minunaţi sunt o adevărată recoltă vie,care nu ar fi fost posibilă fără strădania ,talentul şi efortul acestui minunat colectiv de cadre didactie.Pentru ,talentul şi dăruirea lor am cele mai deosebite apreciri.Va multumesc pentu acest grandios spectacol.Doresc să aveţi împlinirea tuturor viselor.

  3. Felicitari intregului colectiv de cadre didactice pentru splendidul spectacol.Felicit pe d-na Lumi Martinescu si colega ei Andreea Rusu pentru felul cum au condus acesti minunati copii!Sunteti un colectiv frumos pt.ca aveti in frunte pe d-na Mioara Stan care s-a dovedit a fi un adevarat lider.Va imbratiseaza colega voastra!

  4. lucrez in aceasta gr de 14 ani este un colectiv minunat felicitari doamnei director stan mioara

  5. Am dat curs invitatiei ca fosta educatoare [30 -treizeci]in aceasta institutie ,a fost un moment deosebit : pregatire artistica de nota 10.Felicitari atat copiilor -dar mai ales colegelor educatoare pentru efortul depus in a prezenta un program de inalta tinuta.M Florea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.