europa fm

  • Peste 200.000 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn la super-concertele Live Pe Plajă!
  • Peste 25 de artiști au urcat pe cea mai impresionantă scenă de la malul Mării Negre!
  • Muzica live a încins nisipul de pe plaja Europa FM timp de peste 18 ore!

europa fm livePeste 25 de artiști au oferit vineri, sâmbătă și duminică, un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori. Oamenii s-au bucurat împreună de cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc.

SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cântat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate vârstele.

Andra ne-a declarat că este cel mai frumos sentiment să vezi atât de mulți oameni care se distrează și cântă alături de tine”.

Loredana, deja veterană a spetacolului Live Pe Plajă, a mărturisit că este “o energie copleșitoare și un sentiment unic să fii artist pe scena Europa FM.

„Am avut emoții, ca de fiecare dată când suntem în fața unui public atât de numeros.”, a fost prima reacția a băieților de la Voltaj atunci când s-a încheiat show-ul Live Pe Plajă.

Debutanți ai concertului Live Pe Plajă, trupa fenomen Carla’s Dreams a transformat plaja într-o mare de emoții. Oamenii au cântat alături de ei piese precum Acele și Sub Pielea Mea, piese care au bătut recorduri peste recorduri în topurie muzicale românești.

O premieră pentru ascultătorii Europa FM a fost seara de duminică, 31 iulie, ce a adunat la un loc, toți iubitorii muzicii rock. Cele mai îndrăgite trupe românești de rock, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au încheiat cu energia și muzica lor cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc, Live Pe Plajă.

CONNECT-RÎn fiecare seară, pe lângă artiștii anunțați, Europa FM a făcut câteva surprize fanilor și i-a adus pe scenă pe ALINA EREMIA, CONNECT-R, MIHAIL, NICOLETA NUCĂ, ALEXANDRA UNGUREANU, FELI și DAN BITTMAN.

Așadar, timp de 3 zile, emoțiile, distracția și muzica au adus împreună 200.000 de oameni  pe plaja Europa FM.

Evenimentul „Live Pe Plajă” a putut fi urmărit și online. În total, în cele 3 zile de concert, s-au înregistrat peste 750.000 de vizualizări pe Facebook Radio Europa FM, pe site-ul europafm.ro și pe aplicația de smartphone Europa FM. Cu acest record, “Live Pe Plajă” a devenit cel mai urmărit concert din România pe Facebook.

 Sponsori și Parteneri oficiali

Selgros și Pepsi au fost sponsorii oficiali ai concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2016.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Cum a fost anul trecut

În 2015, la cea de-a patra ediție „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 100 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj și Smiley.

Despre Europa FM – Pe aceeași frecvență cu tine!

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Europa FM a primit o mulțime de premii și titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.