[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140127romulus.mp4″]

2 COMENTARII

  1. “Avem utilaje…bla bla bla… in standby”…..bai prietene cum sa zici ca le tii in standby cand in colonisti nu s-a dat nici macar o singura data cu lama si e zapada de 30-40 de cm.La cum a nins trebuia sa iasa absolut toate utilajele sa mearga non stop pana nu mai ningea , dar ce interes au ei, lasa sa le tina in garaje ca asa pot sa isi mai bage niste bani in buzunar in loc sa ii dea pe combustibil.

  2. Domnuuu’ Dumitrana ! Mai lasa-l incolo de “buldo”, ca mai rau incurca. Ala nu-i utilaj apt pentru deszapezire si o spun in cunostinta de cauza. A trecut azi si pe strada mea si a rascolit zapada, dar eficienta ioc. Cupa cu care a impins zapada, s-a umplut imediat la capul strazii, asa ca restul zapezii a fost impinsa pe stanga si dreapta, in spatele masinilor parcate langa bloc, asa incat vecinul ce va vrea sa scoata masina, va arunca zapada inapoi in strada (s-a mai intamplat), asa ca unde-i eficienta ? Lucram ca la casa de nebuni ? Doi incarca, doi descarca ? Mai mult, datorita acelor dinti uriasi la cupa de escavator, nu s-a putut apropia cupa de asfalt, lasand Zapada inca mare pe strada, dar cu urme adanci de la acei dinti, asa incat trebuie sa fim foarte atenti cum si unde calcam, ca ne putem rupe picioarele, sau Doamne fereste, mai rau !
    Eu as zice sa retragi acel Buldo-escavator si sa trimiti in loc un utilaj cu lama, ca ne pui in primejdie sanatatea, integritatea corporala, cu aceste utilaje inadecvate pentru lucrarea respectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.