Elevii Liceului Teoretic ,,Callatis” au participat la ,,Cea mai mare lecţie despre Drepturile Copilului”

0
88

În săptămâna 17-22 noiembrie 2019, elevii şi cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,Callatis” au răspuns la invitaţia lansată de UNICEF şi au participat la campania ,,Cea mai mare lecţie pe tema drepturile copilului”.

Campania a avut ca obiective: inițierea elevilor în înțelegerea Convenției cu privire la Drepturile Copilului, a legăturii dintre Convenție și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă; discutarea unei lumi în care toate drepturile copiilor sunt respectate; reafirmarea drepturilor celor mici și organizarea de acțiuni cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului 20 noiembrie, la împlinirea a 30 de ani de la semnarea Convenţiei, tratatul cel mai ratificat de la nivel internațional.

Au participat la campanie 450 de elevi din ciclul primar şi gimnazial, sub îndrumarea cadrelor didactice Lungu Georgeta, Ivan Ana, Neculăeş Maria, Bibicu Mirela, Dincă Anca, Vlăduţ Dorina, Bărbulescu Ana Maria, Codău Rodica, Negrilă Marcela, Boncu Cristina, Chelaru Melania, Graure Corina, Angheluţă Cristina, Andrei Carmen, Buzea Ramona, Gherfi Simona, Giurcă, Popa Gabriela, Bechir Ghiulnar director adjunct.

Campania a fost coordonată de profesorul consiler şcolar Carmen Silvia Andrei şi de directorul liceului profesor Corina Iuliana Mihalache.

Campania s-a finalizat cu un spectacol de baloane în curtea interioară a şcolii precum şi cu dorinţa de implicare civică în comunitate.

,,Copiii lumii au preluat puterea şi au colorat lumea în albastru în semn de susţinere a drepturilor copilului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.