liceul callatisÎn perioada noiembrie 2015- mai 2016,  59 de elevi din clasele VIII A și VIII B de la  Liceul Teoretic “Callatis”  au participat la proiectul ,, Încotro! Ai nevoie de o busolă?”

Aflat la a V-a ediţie, proiectul  educaţional este implementat de Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Constanţa în parteneriat cu 32 de unităţi școlare din judeţul Constanţa.

Scopul proiectului a constat în dezvoltarea competenţelor anteprenoriale ale elevilor din clasele terminale prin identificarea traseului optim școlar și profesional în relaţionarea cu factorii de personalitate.

În Liceul Teoretic Callatis, proiectul a fost coordonat de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu profesorii diriginţi Simona Gherfi și Teodor Crăciunescu.

Prin activităţile de orientare școlară și profesională propuse în cadrul proiectului am urmărit creionarea pentru fiecare elev a unui traseu educaţional potrivit, raportându-ne permanent la posibilităţile individuale ale copiilor şi exigenţele profesiilor , la aspiraţiile acestora şi nevoile societăţii. ” a declarat Carmen Faliboga, psiholog, coordonator proiect

Școala are menirea de a pregăti omul pentru viaţă, de aceea ghidarea școlară și profesională a elevilor noștri ocupă un loc important în activitatea  cadrelor didactice.  a subliniat Prof. Luminiţa Pătrînoiu, Director, Liceul Teoretic Callatis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.