Elevii de la Liceul Teoretic “Callatis” din Mangalia se implică în lupta împotriva consumului de droguri prin Programul ÎMPREUNĂ PRINDEM CURAJ! Proiectul EU SUNT CURAJOS!

0
327
Miercuri, 3 aprilie 2024, un grup de 85 de elevi de la Liceul Teoretic “Callatis” din Mangalia au făcut un pas hotărât în combaterea consumului de droguri, participând activ în calitate de ambasadori ai programului ”ÎMPREUNĂ PRINDEM CURAJ! Proiectul EU SUNT CURAJOS!” la un atelier de lucru susținut de doamna Roxana Mirea, psiholog în cadrul AGENȚIEI NAȚIONALE ANTIDROG, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Tema abordată, “Consumul de droguri ne privește pe toți!”, a reprezentat un punct central al discuțiilor și activităților desfășurate în cadrul atelierului.

Prin intermediul acestui program, elevii au fost încurajați să devină mai conștienți de impactul pe care consumul de droguri îl poate avea asupra vieților lor și ale celor din jur, fiind încurajați să promoveze un stil de viață sănătos și să se implice activ în prevenirea acestui fenomen.

Prin participarea lor activă la acest atelier, elevii de la Liceul Teoretic “Callatis” demonstrează angajamentul lor în susținerea unei comunități fără droguri și promovează un mesaj puternic despre responsabilitatea fiecăruia în combaterea acestui fenomen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.