Se pare ca s-a rupt vraja dintre cele doua formatiuni politice din sudul litoralului, tocmai cand ne faceam impresia ca s-au impacat dupa impartirea scaunelor. Incercam sa ne amintim de ce s-au mai certat si alta data. Sincer de fiecare data fiind un singur personaj care se remarca la rupturile politice, el, unicul Mihai Claudiu Tusac, cel de pe toate gardurile, pe toti stalpii, vesnicul nemultumit si nedorit de toata lumea. De ce nu se poate impaca oare cu nimeni ? E certat cu Nasul Iorgus, este certat cu Filimon, nu a reusit sa se impace niciodata cu Minca, acum nu-l mai place nici pe viceprimarul Visa Lucian. Daca dintre atati posibili parteneri de coalitie nu isi gaseste perechea inseamna ca omul nu poate? Impotenta politica sau ce ?

3 COMENTARII

  1. bine k avem “caldura”…..doar in suflete, k in rest iar inghetam in case…multumim primarului!!! stiati k de sambata nu mai este caldura in anumite cartiere?? ce ne intereseaza pe noi daca se impaca cine vrea cu cine nu vrea, cine se suporta pe cine nu suporta, pe noi cetatenii ne intereseaza starea orasului, caldura si apa calda!!!!

  2. Nu mai este caldura pe nicaieri,a inceput cearta sa terminat si cu caldura in apartamente,domnule tusac ce faci?te laudai ca nu ai fost lasat sa iti faci datoria de primar,acum cine nu te lasa?de ingheata lumea in case.

  3. Chiar ati crezut ca odata cu intoarcerea lui Tusac in primarie se vor rezolva problemele orasului ?! Interesul lui a fost sa ajunga iar pe functie pentru a mai fura tot ce se mai poate pana la alegeri. Banii de combustibil dati de la guvern sa ajunga tot la Callatis Therm, (pentru ca apoi sa se imparta unde “trebuie”, ca si pana acum).Toate incasarile din taxe si impozite (e perioada in care majoritatea populatiei plateste pe tot anul pentru a beneficia de reducere), sa mearga la firmele lui si ale acolitilor, etc… Apropos de firme si lucrari; Macar de ar face treaba buna, dar s-a vazut: Terenul de minigolf de care era atat de mandru Tusac, a trebuit refacut dupa primul vant mai tare. Acum s-au daramat si treptele de pe faleza. Ma intreb ce o mai urma ?!? Portul turistic l-a “reabilitat” de doua ori in doi ani. Oare mai pune de o reabilitare odata cu treptele ?, Asta asa, ca sa mai dea un contract gras unei firme proprii, sau a unui “prieten”, ca doar asa a “lucrat” de la inceput, de cand e primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.