Vom avea caldura ? Da, in primavara , peste cateva saptamani, cand iese soarele.Pana atunci au inceput sa apara facturile si pe luna ianuarie la intretinere unde gasim sume de peste 380 de lei la caldura. Care caldura ? Asta intrebam si noi. Pentru gluma din calorifere timp de cateva zile locuitorii din Mangalia racordati la sistemul de termoficare a orasului vor plati si lipsa caldurii din calorifer la un pret piperat si incalzirea alternativa pe sisteme cu energie electrica. Mai pe romaneste, caldura si curentul va face o gaura in bugetul familiilor din Mangalia.Daca mai punem la socoteala si faptul ca majoritatea au mucegai in urma condensului pe peretii locuintelor, la primavara se pot adauga alte sume pentru zugravit. Cei nefericiti care deja au inhalat mucegai si au avut sistemul imunitar mai slab au avut parte si de tratamente dureroase pentru plamani care au mai scos ceva bani din buzunare.

Exista o lista lunga cu cei care ar trebui sa plateasca pentru toate aceste suferinte. Cine o va intocmi ?  Poate autoritatile ? Sau ii asteptam sa se atace in campania electorala si noi ne apucam de notat nume si strans documente ?

6 COMENTARII

  1. Ii vom sanctiona la alegerile locale,nu-i mai votam pe actualii consilieri,sa vina altii,JOS MAFIA DIN MANGALIA

  2. Nenorocitilor ce santeti.prezentati-va si votati odata ca numai rezistam de atata frig,spalati-va pacatele macar in ultima luna de iarna

  3. 4 milioane lei pe luna ianuarie 2012 la intretinere(caldura) ????? cine dracu a calculat nenorocirea asta??? Ce tupeu!!!!

  4. Ce va mai plangeti? Nu ne mai trebuie caldura, asta e ! Vine primavara! Filimon a fortat nota si nu stie cum sa se spele pe maini acum> Consilierii nu vor vota pentru ca il vor scufundat, sa scape de concurenta lui la urmatoarele alegeri. Orice scuze vor invoca, nu ne mai pasa! La gunoi cu toti! Trebuia lasat primarul sa-si faca treaba si nu se ajungea in rahatul asta! El era cel mai interesat sa avem caldura, iar daca nu reusea aveam un vinovat clar, concret, nu cum avem acum- O GRAMADA DE SALVATORI, DE LA PREFECT LA IORGUS, DAR CALDURA IOC! Ce au salvat? Nimic!

  5. Amigos , sa nu imi zici ca daca era tusac primar aveai ceva de castigat? da, poate castigai caldura si plateai la 677 lei GKal adica aprox 1800 lei /luna! Si daca nu era caldura , stiai pe cine sa dai vina nu? Si ce? aveai vreo satisfactie ca stiai ca unul singur de vina?
    O sa vina alegerile , o sa candideze probabil Minca , Iorgus , Niculescu si alti cretini! Vorba unuia “Domne’ dar eu pe cine votez?”

  6. amigos daca il durea burta aia umflata pe Tusac nu accepta giga 677 se ducea si deschidea recurs nu mai putea el de mangalioti tot ce a facut a facut ca avea interes sa ne lase ca daca nu am murit la minus grade nu om mai muri acum cand a iesit cat de cat soarele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.