polonia impotriva gazelor de sistPolonezii au ajuns la concluzia ca exploatarile gazelor de sist prin fracturare hidraulica nu merita riscul. Fermierii polonezi nu doresc exploatari in locul agriculturii, distrugerea mediului pe termen lung, afectarea panzei freatice si multe alte probleme.

Aducem aminte ca Polonia era tinta principala a extractiilor prin fracturare, avand la baza ura polonezilor fata de Rusia, fiind dispusi a face aproape orice sa fie independenti in zona gazelor. Se spune ca orice are pretul sau, in cazul de fata viata nu are pret nici macar in fata urii istorice fata de rusi.

2 COMENTARII

  1. Oameni buni treziti-va din betia petrecerilor si incepeti sa va documentati ce inseamna cu adevarat fracturarea hidraulica folosita pentru exploatarea gazelor de sist!! La TV o sa va zica numai ce vor ei (diabolicii) sa auziti asa cum a facut Ponta cand i-a spus translatorului sa nu mai traduca prostimii de romani sclavi ce-a zis premierul FRANTEI cum ca nu este de acord cu gazele de sist!! Majoritatea profesorilor geologi si academicienilor si politicienilor sunt vanduti companiilor de gaz si petrol ca sa faca LOBBY(adica sa va prosteasca, sa va duca cu zaharelul, ca oricum romanului nu-i pasa ce se intampla mai mult de ograda lui, dar companiile vin in ograda ta si iti vor lua pamantul daca gasesc orice fel de resurse naturale) si iti vor otravi si apa si pamantul si aerul cu substantele radioactive folosite pentru extractia gazelor de sist!! Adio viata pentru viitoarele generatii!!! E o moarte invizibila si parsiva!! Documentati-va pe internet strangeti informatii cat mai este liber internetul si dati de veste la toata lumea pana nu va fi prea tarziu!! Doamne ajuta!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.