După 10 ani, Teatrul de Vară din Neptun va fi redeschis în acest sezon

0
246
După ani de hârtii, situaţii juridice şi alte probleme, ne pregătim să relansăm un reper al divertismentului estival din Neptun: Teatrul de Vară”, anunţă Direcţia de Cultură şi Sport din Mangalia
În această perioadă, angajaţii primăriei au început să lucreze la igienizarea Grădinii de Vară din Neptun. După igienizare urmează reparaţiile şi reabilitarea zonei, apoi se vor organiza primele evenimente estivale.
La peste 10 ani de când ultimul artist a coborât de pe scena Grădinii de Vară lăsând-o pradă degradării și distrugerii, venim mai hotărâți ca niciodată să o redăm artiștilor și publicului.
Chiar dacă pare greu de crezut și realizat, suntem determinați să o igienizăm, amenajăm și să atragem evenimente care să vă țină în priză în acest sezon estival pentru că avem toată încrederea că evenimentele în aer liber vor fi permise cu respectarea unor măsuri specifice.
Vrem să o adaptăm nevoilor publicului de aceea în acest an o facem funcțională urmând ca investițiile ulterioare să vină mai mult în întâmpinarea solicitărilor voastre și mai puțin în satisfacerea unor viziuni arhitecturale neadaptate realității.
Să ne pregătim de o vară incendiară mai ales că această primăvară ne-a învățat cât de importante sunt micile bucurii ale vieții cum ar fi un spectacol, un concert, un stand-up, un teatru și alte evenimente pe care sperăm să le putem găzdui aici”, precizează reprezentanții Direcţiei de Cultură şi Sport Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.