Dubla lansare de carte la Mangalia: Copilul marii si Dincolo de vise.

0
66

Bookstore&Tea  va invită sămbătă, 14 octombrie 2017, ora 17:00, la sediul librariei situat in Mangalia, str. Muncitorului nr.2, să va bucurati de lansarea a doua carti de exceptie ale autorului Marius Mihai Lungu: Copilul marii si Dincolo de vise.

Copilul mării
O poveste de viață alcătuită din experiențe reale și din învățături simple bazate pe experiențele de zi cu zi. O cale urmată conform dorinșei lăuntrice pentru aflarea adevărului și pentru eliberare.

Dincolo de vise
V-aţi întrebat vreodată ce sunt visele? De unde apar şi de ce apar? De ce visele nu diferă cu nimic de starea de veghe pe care o considerăm viaţa reală? Atunci când ne trezim reintrăm în viaţa reală şi în lumea ei din acelaşi punct din care am lăsat-o când am adormit? Sau v-aţi pus vreodată întrebarea dacă această lume este reală?
De câte ori nu v-aţi întrebat ce este moartea şi ce se întâmplă cu noi după acel moment? Lumea este un loc permanent în care apărem la naştere şi din care dispărem la moarte?
Cartea este o ficţiune compusă din învăţături reale aplicate în situaţii reale şi ipotetice. A apărut ca o continuare a celei anterioare, „Copilul Mării”, abordând stările fundamentale (de veghe, vis şi somn profund), aparenta lor schimbare şi persoana care trăieşte aceste stări. Citind-o puteţi să vă daţi seama ce este real şi ce este iluzoriu în toate aspectele acestor stări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.