Duminică, 20 noiembrie 2022, ora 15.00, va avea loc la Clubul Artelor Solteris, care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, o dublă lansare de carte a reputatului scriitor, prozator, publicist, redactor șef la revista ExPonto, director al Editurii ExPonto, Ovidiu Dunăreanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Numeroase cărți ale autorului au fost premiate, traduse și în străinătate, este inclus în dicționare literare, antologii de cultură și artă, în istoria literaturii Române, a distinsului critic Alex Ștefănescu.

Noile cărți ce vor fi lansate în această duminică sunt ”Polifoniile sinelui”, carte de publicistică, apărută la Editura ExPonto, și ”Lumina îndepărtată a fluviului”, ediția a II-a apărută la Editura Junimea din Iași.

Colaborează cu proză și publicistică în numeroase și valoaroase reviste de cultură din țară și din străinătate: Germania, Bulgaria, Franța, Republica Moldova și este membru în comitetul de conducere al Uniunii Scriitorilor România-filiala Dobrogea, în comitetul C.O.P.Y.R.O.

Romanul magic și tulburător ”Lumina îndepărtată a fluviului” este cartea scrisă cu fir de borangic galben strălucitor ca și aurul unde pasărea măiastră a sufletelor domniilor voastre își va găsi adăpost. O declarație de dragoste adusă Dobrogei, o întoarcere în timp, o călătorie inițiatică într-o lume de dincolo de noi, adusă în dar de acesta.

Jurnalistul, omul de cultură, strălucește și prin eseurile, portretele literare din ”Polifoniile sinelui”. Analist și observator de excelență al literaturii contemporane, ne aduce noi puncte de vedere legate de fascinanta lume a creației și creatorului.

Evenimentul va fi prezentat de scriitoarea Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, președintă a Clubului de Artă și Cultură ”Solteris”.

Minunatele clipe vor fi oferite cu mult drag, iubitorilor, prietenilor culturii, care ne sunt alături de ani și ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.