Două persoane au fost prinse de jandarmi în timp ce vindeau, în Piața Obor, haine contrafăcute

0
513

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport (treninguri, mai multe perechi de pantofi sport și blugi) susceptibile de a fi contrafăcute.

Duminică, 14 februarie a.c., ora 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Pieței Obor”  din municipiul Constanţa, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute.

Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare 27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.