In data de 07.01.2013 in jurul orei 16:20 la SC DMHI SA – PLATFORMA DOC 3, Comanda 4092, a avut loc un accident  soldat cu o victima.
Date de identificare ale victimei:
Numele si prenumele : NENU MARIAN
Meseria : vopsitor
Imprejurarile producerii accidentului:
Victima s-a dezechilibrat si a cazut de pe platforma mobila pe care era suit in vederea efectuarii operatiunii de vopsire, suferind o contuzie in zona capului. Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie stabilita de catre SC DMHI SA, in conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006 – legea securitatii si sanatatii in munca, urmand ca dosarul de cercetare intocmit sa fie verificat si avizat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.

 

In data de 12.01.2013 in jurul orei 0:45 la SC LORE SHIPING SRL, societate ce isi desfasoara activitatea in incinta Santierului Naval DMHI Mangalia, a avut loc un accident  soldat cu o victima.
Date de identificare ale victimei:
Numele si prenumele : CONDULET MARIAN
Meseria : lacatus
Varsta : 40 ani
Imprejurarile producerii accidentului:
In timp ce lucra la o piesa in hala nr.9, lucratorul a calcat in gol si a cazut de pe stendul pe care era urcat, lovindu-se de marginea acestuia la nivelul cutiei toracice. Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie stabilita de catre SC LORE SHIPING SRL, in conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006 – legea securitatii si sanatatii in munca, urmand ca dosarul de cercetare intocmit sa fie verificat si avizat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.

 

2 COMENTARII

  1. Si acum ca si atunci mai precis acum 18 ani mortul e vinovat Suntem prea mici sa ne luptam cu niste institrutii In rest sunt alaturi de familiile victimelor Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste toate Eu nu am reusit

  2. Aveti grija ca in incinta sc.DMHI.srl 70 la ℅Maisti fara experienta nu va luati dupa acesti si refuzat sa lucratii fara sa va asigure locul de munca unde va trimite ….conditi si respectarea protectiei a munci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.