La data de 21 ianuarie, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Tot ieri, în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Progresului din localitatea Nuntași, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași data, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Farului din localitatea Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe 21 ianuarie,  în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Republicii din localitatea Eforie Sud, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În seara de 21 ianuarie în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța (zona Tomis Plus), fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor s-a constatat faptul că proprietarul autoturismului este o femeie, de 36 de ani, care i-ar fi încredințat bărbatului vehiculul.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.