La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanței din localitatea Plopeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanțaau identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Eforie Sud, având expirată autorizația de circulație.

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrulSecției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plopilor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.