Dorinţă îndeplinită pentru 26 de copii

0
75


Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, nu este la prima acţiune de ajutorare a copiilor defavorizaţi. Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabăra la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea. Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii.

Să nu va imaginaţi că a obţinut fonduri de pe la vreun minister sau asociaţie guvernamentală. Nu, nici vorba. Dar a bătut din uşa în uşa împreună cu colegii din echipa sa, până a obţinut câteva sponsorizări. „Noi am ales să aducem zâmbete şi bucurie în sufletele unor copii fără copilărie, încercaţi de suferinţe”, a declarat Mihai Căldăraru. ”Această acţiune caritabilă a Asociaţie MicNews este dedicată copiilor din centre de plasament, din familii dezorganizate şi fără venituri. Astfel, în Campania „Un Gest Mic Poate Schimba o Lume Întreagă”, desfăşurată în perioada 28-30 august, Asociaţia MicNews a asigurat un sejur la mare pentru 26 de copii şi nu pentru 20 aşa cum îşi planificase initial.

Astfel, deplasarea şi cazarea celor 26 de copii şi tineri din Bucureşti, care provin din Centrul de Plasament Cireşarii şi din familii dezorganizate, a fost posibilă implicării membrilor Asociaţiei MicNews, voluntarilor şi organizaţiei de tineret a PSD Constanţa. Copiii au fost cazaţi la Vila Rândunică din Eforie.

În cele trei zile petrecute în tabăra, copiii şi tinerii au participat la diferite activităţi sportive, au înotat, unii pentru prima oară, au mers în parc, s-au plimbat pe faleză iar unii şi-au aniversat pentru prima dată ziua de naştere împreună cu prietenii.

Pe lângă distracţie, copiii şi tinerii au primit şi cadouri, de care s-au bucurat din plin. Au vizitat Primăria unde au fost primiţi chiar de primarul oraşului Eforie, domnul Robert Nicolae Şerban si care le-a oferit cadouri. A fost o întâlnire emoţionantă, copiii şi tineri luând contact pentru prima oară cu o administraţie

Cel mai emotionant moment a fost vizita la postul de televiune MediaTv. Aici copiii au fost prezentantori, reporteri şi cameramani pentru o zi.

“Copiii s-au distrat de minune, iar pentru implicare le mulţumesc dnei Curelea Speranţa, doamnei Roxana Stefan, doamnei Adoratta Manu, domnului Nicu Roşu, domnului primar Robert Nicolae Şerban, tinerilor social democraţi Constanţa şi tuturor voluntarilor, pentru că au adus un zâmbet pe faţa acestor copii”, a declarat Mihai Căldăraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.