Fără alai, fără trupe desfășurate pentru a impresiona populația, domnul Cotleț Marios-Thiera și-a depus candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Mangalia. Unicul candidat independent așteptat de Mangalia, cu dosarul în mână, fără aghiotanți, ca un simplu cetațean din Mangalia și-a exercitat dreptul constituțional de a fi ales. Va aștepta conform legii data de 10 Mai, pentru a relua oficial dialogul cu Societatea Civila din care face parte. Fără promisiuni. Fără culori.

7 COMENTARII

 1. nu il cunosti pentru ca nu a fost amestecat in asa zis a politica din mangalia mai interaseaza te si nu vei fii dezamagit

 2. cu marios cotlet nu o sa fie probleme de acest gen poti sa fii convins asa ca poti sa l votezi cu incredere DOAMNE AJUTA

 3. În mare, cam ăsta este:
  Nascut la data de 13.11.1964, casatorit, un copil, cetatean al municipiului Mangalia.
  In 1979 a absolvit la Scoala Generala nr. 3 din Mangalia.
  Liceul facut la clasa de Matematica-Fizica, promotia 1983, diriginte regretatul profesor de matematica Ignatie Henny.
  A urmat stagiul militar de 9 luni efectuat in aviatie.
  Absolvent in 1989 al Facultatii Aeronave – Constructii Aerospatiale, cu media 10, a lucrat un an la I.A.R. Ghimbav, reintorcandu-se in Mangalia in 1990.
  A detinut postul de inginer proiectant constructii navale in Santierul Naval Militar Mangalia, unde a infiintat si condus pana in 1997 departamentul de proiectare asistata.
  Dupa 1997 pune pe picioare propria firma unde a inceput un lung sir de inovatii si inventii brevetate in domeniul naval, inclusiv la nivel mondial. Cea mai importanta este inventia din 2006, un nou concept mondial de nava maritima pentru distributia de combustibili in zone greu accesibile (insule, fiorduri) sau neamenajate.
  Nave de acest tip “RO-RO Tanker” au fost construite in Romania si actualmente se afla in exploatarea continua a Companiei Nationale de Petrol a Greciei.
  In prezent conduce aceeasi afacere de succes, avand ca si clientii companii private din diverse tari de pe glob si plateste taxe in Mangalia aducand un sprijin real bugetului local. Nu are lucrari cu bani publici si nu a detinut functii publice. Nu este membru in nici o formatiune politica. Locuieste in apartamentul de 3 camere din Mangalia, racordat la termoficarea orasului, fiind unul dintre revoltatii situatiei din iarna care tocmai a trecut, in urma lipsei agentului termic.
  Şi dacă mai este nevoie de date suplimentare poate fi lesne contactat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.