Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Porturi Maritime, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au finalizat cercetările specifice în dosarul în care doi bărbați din municipiul Mangalia au fost prinși în flagrant delict în timp ce ar fi avut asupra lor cannabis, informează ZIUA DE CONSTANȚA.

Cei doi inculpați au fost trimiși în judecată, dosarul urmând a fi soluționat de judecătorii de la Tribunalul Constanța.

Ieri, Tribunalul Constanța a decis eliberarea celor doi inculpați din arest preventiv și plasarea lor sub control judiciar.

Iată hotărârea magistraților.

Dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv a inculpatilor (…), cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezenteiPe durata controlului judiciar, inculpaţii au următoarele obligaţii: 1. să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară ori instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemati. 2.să informeze de îndată organul judiciar competent cu privire la schimbarea locuinţei. 3. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemati. 4. să nu depăşească limita teritorială a României. Atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau arestării preventive. Desemnează organ de supraveghere, Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Poliţiei Mangalia“.

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Integral pe ziuaconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.