Direcția Asistență Socială Mangalia a finalizat și a doua etapă de distribuire a materialelor de protecție, precum și a soluțiilor dezinfectante, către persoanele în vârstă de peste 65 de ani

0
204
Direcția Asistență Socială Mangalia a anunțat că în cursul zilei de astăzi a reușit să finalizeze și a doua etapă de distribuire a materialelor de protecție, precum și a soluțiilor dezinfectante, către persoanele în vârstă de peste 65 de ani.
Angajații Direcției de Asistență Socială au mers la domiciliul a peste 6.500 de persoane pentru a le oferi, de această dată, măști de protecție reutilizabile, mănuși și spirt.
De asemenea, în toată această perioadă, au continuat să facă cumpărături la cererea unora dintre vârstnicii orașului, acestea constând în alimente și medicamente și să le ofere, la domiciliu, mese calde sau pachete, cetățenilor fără aparținători sau fără un alt ajutor.
Înaintea Sfintelor Sărbători de Paște, printr-un parteneriat cu Asociația Medicilor de Familie din Jud. Constanța și Asociația Sofia Tomitana, au fost distribuite tuturor medicilor de familie KIT-uri de protecție, pentru a fi protejați împotriva noului virus Sars Cov 2.
Vă reamintim că imediat după instituirea stării de urgență și a emiterii Ordonanței Militare Nr. 2 din luna Martie, 2020, într-un efort de echipă, angajații Primăriei Municipiului Mangalia, au întreprins aceleași servicii precizate mai sus, oferind totodată la domiciliul fiecărui beneficiar, și pachetele cu alimente, aferente lunilor martie și aprilie(aprox. 34.000 kg de alimente).
Nu în cele din urmă, dorim să ne îndreptăm respectul nostru pentru dumneavoastră, toți aceia care ați demonstrat că respectați cu strictețe măsurile stabilite de către autorități în vederea încetinirii răspândirii noului Coronavirus.
Să ne revedem cu toții sănătoși, cât mai curând cu putință!”, au precizat reprezentanții Direcției Asistență Socială Mangalia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.