Iubitorii de fotbal din Mangalia şi toţi cei implicaţi în cluburile de fotbal din oraş, de la toate categoriile de vârstă, sunt aşteptaţi la o dezbatere publică pe tema viitorului echipei de fotbal din localitate. Evenimentul va avea loc, luni, 11 noiembrie, orele 17.30, la Casa de Cultură din Mangalia. Toţi cei care doresc să participe la întrunire sunt rugaţi să vină cu idei şi propuneri de dezvoltare a fenomenului fotbalistic în plan local, precum şi modalităţi de susţinere a echipei ACS Callatis 2012.

Comunicat de presa: Primaria Mangalia

6 COMENTARII

 1. fotbalul si sportul trebuie sustinute doar prin sport si sanatate vomavea o generatie de maine sanatoasa si competitiva
  totusi ma gandesc ca stadionul ala a generat idei de afaceri in turism de ex la noi totul e posibil

 2. Asta e al treilea primar pe care-l vad in Primarie. Dar niciodata, din 2001 incoace nu am vazut atata “boschetarie” in institutie. Toti golanii, toti derbedeii circula zi de zi pe holuri. Cica sunt “antrenori si sefi de cluburi”. Viram luna de luna sute de milioane pe mofturile lui Cristi Radu si a fratilor Luca.
  Stati un pic ca in iarna asta e alta campanie si alde Luca vor mai primi niste fonduri si niste contracte!
  Se pare ca actualul primar a gasit metoda de drenare a banilor: sportul. Dar o sa fim atente!

 3. E subtire acum cu fotbalul ,pe vremea lui Tusac s-au pompat zeci de miliarde de lei de parca era echpa de Liga 1.Acum se face dezbatere ca nu sunt bani .

 4. nu vor sa se opuna ei cei din primarie si sa refuze pe beinur si pe frasu.asa ca fac ei o dezbatere publica sa nu fie ei cei ce se opun sportului.abia astept dezbaterea.veti vedea ce personaje vor fi in sala

 5. fataaa…esti dusa rau, pana si aici te dai in stamba tu cand papucii vietii mai muncesti, mai ai familie daca stai cu pleoapa sa dai ca proasta in gard numai despre primar primarie, chestii trestii….de cand nu ti-ai mai curatat casa sau nu te-ai mai spalat pe colo, pe colo ca numai mizerii si zoaie versi, veninoasooooo!!!

 6. venim sa vedem ce sa auzim ce ca nu sunt bani da vechea poveste aduceti va aminte ce sambete aveam cand echipa juca in liga2 si erau printre primele cata lume venea la stadion atunci era interes pentru fotbal erau sponsori erau si bani erau rezultate era lumea care iubeste fotbalul fericita atunci bateau SPORTUL OTELUL FARUL frumoase vremuri 5000 6000 spectatori alte timpuri dar poate ca toti cei pot ajuta echipa se vor intoarce langa ea HAI METALU CALLATIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.