Dacă te afli pe litoral în acest weekend și cauți ceva cu adevărat inedit, noi avem soluția perfectă pentru tine: BOOTCAMP23! Un concurs aplicativ-militar care îți va testa limitele și îți va oferi o experiență provocatoare și distractivă. Indiferent dacă ești pasionat de fitness sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, acest eveniment este pentru tine!

Ce poți aștepta de la BOOTCAMP23?

Într-o atmosferă plină de energie și camaraderie, vei putea să te măsuri într-o serie de provocări care includ flotări, abdomene, manevrarea buștenilor și anvelopelor, și nu numai. Vom pune la încercare atât forța fizică, cât și abilitățile tale strategice, deoarece ne-am asigurat să includem și elemente tactice precum veste speciale.

Și da, ai citit bine, este un concurs, așa că așteaptă-te și la premii fabuloase pentru cei mai buni și mai hotărâți participanți!

Detalii Importante

Locul de întâlnire este pe plaja publică din Mangalia, unde vom transforma atmosfera obișnuită într-un teren de antrenament captivant. Ai două zile de acțiune intensă pentru a-ți dovedi abilitățile:

  • Duminică, 13 august: Competiția începe la ora 11:00
  • Luni, 14 august: Startul se dă la ora 09:00

Cum te poți înscrie?

Alegerea este simplă! Poți să ne contactezi prin intermediul WhatsApp la numărul 0725 358 275 sau să ne trimiți un email la um02660mangalia@gmail.com. Dacă preferi să decizi în ultimul moment, poți să vii direct pe plajă în zilele concursului și să te înscrii la punctele noastre de acces.

Ce trebuie să aduci cu tine?

Pentru a avea parte de o experiență reușită la BOOTCAMP23, trebuie să vii cu:

  • Curajul de a accepta provocările și a depăși obstacolele
  • Determinarea de a-ți depăși limitele și a duce la bun sfârșit fiecare probă
  • Voie bună pentru a te bucura de fiecare moment al acestei aventuri

Așadar, dacă vrei să-ți începi diminețile de weekend într-un mod inedit și plin de adrenalină, te așteptăm la BOOTCAMP23! Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, acest eveniment este despre a te depăși pe tine însuți și a avea parte de distracție alături de alți entuziaști.

Pentru informații suplimentare și actualizări, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook sau site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.