Miercuri, 26.02.2020, la sediul Instituției Prefectului- Județul Constanța, a avut loc deschiderea Tărgului de mărțișoare din cadrul ediției a II-a a Proiectului educațional Copiii cu CES, pas cu pas spre o lume deschisă.

 Produsele expuse sunt realizate de aproximativ 700 de copii cu CES de la Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă din Constanța – Delfinul, Maria Montessori, Albatros.

Principalul obiectiv al acțiunii îl constituie integrarea socială a elevilor cu cerințe educaționale speciale prin activități comune cu elevii voluntari de la Liceul Teoretic Traian Constanța.

“Prin acțiunile propuse, proiectul urmărește dezvoltarea abilităților sociale ale elevilor cu cerințe educaționale speciale. În cadrul parteneriatul dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța se oferă copiilor implicați oportunitatea de a-și expune produsele confecționate pe parcursul activităților educațional- terapeutice. Este o modalitate de susținere a elevilor în demersul de integrare școlară și socială, unul dintre obiectivele principale al instituției noastre” a declarat prof. Sorin Mihai, Inspector Școlar General.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.