Un bărbat a fost surprins de un echipaj de jandarmerie în timp ce dărâma cu ajutorul unui ciocan tip baros, zidul unei clădiri, cu scopul de a sustrage cărămizile.

Miercuri, 02 ianuarie a.c., ora 16.00, jandarmii care patrulau pe strada Oituz, din municipiul  Mangalia, au surprins în interiorul unei foste unităţi militare, aflate în prezent în administrarea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Mangalia,  o persoană care spărgea cu ajutorul unui baros, zidul unei clădiri. Bărbatul a fost prins după ce „culcase la pămînt” o parte din perete şi scotea cărămizile. Intrebat ce doreşte să facă cu cărămizile, a declarat că dorea să-şi mai construiască o magazie, acasă.

Lui Sefehet M., de 34 ani, din localitate, i-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptelor de distrugere şi tentativă de furt. El a fost  predat Poliţiei Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

demolatorii de ziduri - Mangaliademolatorii de ziduri - Mangalia

5 COMENTARII

  1. Pe lângă întocmirea actelor ar fi trebuit să-l oblige să refacă zidul distrus, că nu el a muncit la ridicarea acelui zid

  2. Daca observati sunt lacune in denumirea acestui serviciu care ar trebui sa raspunda penal si pecuniar, “Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat Mangalia”, suna ca “dracu”.Daca-l intrebi pe unul din cadrul acestui serviciu, sa dea denumirea exacta unde lucreaza, sunt sigur ca da un raspuns la fel de incurcat. Ii felicit pe cei care au reusit sa-si faca vile cu furturi asemanatoare, dar “acoperite”,iar acest Sefehet M. spala, obrazul celor care trebuia sa administreze domeniul public conform legii nu dupa bunul plac. Au prins hotul! BRAAAAAAAAAVOO!! Fiti vigilenti. Mergeti sa vedeti ce dezastru e acolo, dar sa nu va inselati, la intrare pe stanga e o cladire noua.

  3. degeaba i-au intocmit actele si l-au lasat in libertate caci astazi iar era pus pe treaba omul cu barosul se auzeau din nou loviturile inca de la soseaua principala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.