[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120215filimon.flv”]Dupa ce anuntase o conferinta in sala de sedinte a primariei, Filimon Constantin a anuntat presa si toti cei prezenti sa se intalneasca in fata sediului Callatis Therm unde aveau sa vada personal depunerea notificarii pentru rezilierea contractului cu furnizorul de agent termic. Tot viceprimarul cu atributii de primar interimar, a cerut trecerea centralelor inapoi la Consiliul Local Mangalia. In cea ce priveste agentul termic are de gand sa achizitioneze combustibil din banii de la guvern si sa inceapa livrearea de agent termic catre populatie in cel mai scurt timp, asteptand si o deblocare din rezerva statului a unui ajutor echivalent a 3500 de tone combustibil pentru situatii de urgenta.

4 COMENTARII

  1. FILIMON SPUNE N AM STIUT CE SI CUM ACUM A AFLAT MAI MULTE METODE INTERESANTE CINE TREBUIE SA L DESTEPTE PE FILIMON? CICA NOI AM STAT IN FRIG DAR EL STA LA VILA BRAVO MAAA CHIAR NE CREZI PROSTI ? NU MAI FA APEL LA INSTITUTI CI AR TREBUI SA AI ALTERNATIVE NU MOTIVE AS VREA SA TE VAD SI FARA HARTIE IN MANA SASPUI CE GANDESTI FARA SA CITESTI SOLDAT AL ARMATEI CARE AI FOST DE CE NU DAI NUME CA AR TREBUI SA STIM PT CA IEI SALARIU DE LA NOI PE CINE DRACU MAI ACOPERI SI TU?

  2. CINEVA CAREVA E ALA E CELALALT DE CE NU VB CLAR CU NUME NU CA E COLEG DE BIROU SAU ALTE AFIRMATI FARA SENS CA NU INTELEGEM NIMIC D LE CINE ESTI!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.