[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130415auto.m4v”]

Decizia primarului:  Fara masini turate pe faleza !

10 COMENTARII

  1. ca sa fiu ontopic: incepe bine filmarea: “amendaa (aici intra functia de la garda financiara pe rol) (…) .. sunteti monitorizati (se refera la camerele pe care doreste sa le puna in toata mangalia cu un contract banos pentru anumite persoane?, sau la faptul ca a adus mai multi jandarmi in mangalia sa dea amenda la oamenii care nu isi strang rahateii de caine, pentru ca el binenteles ii strange pe cei al cainilor maidanezi?…ramane sa vedem) ..(…).

  2. Chiar eram curios cu ce se ocupa acest primar. Ne rupem masinile in gropile din Mangalia si ne mananca cainii maidanezi, dar e OK primarul ne vegheaza :), pe el il intereseaza masinile turate de pe faleza…..Bravo…Problemele orasului?…cred ca glumiti!

  3. Raducule,lasa dracu fitele de ceausescu, mai fa si ceva pentru oras,pai u ca primar trebuie sa alergi carute? trebuie sa alergi dupa masini? sa faci inspecti toata ziua ?cand te plimbi prin statiuni nu cumva i-ti strici pantofii in gropile din asfalt? in afara de amenzi k la garda, altceva mai sti?sau poate pentru restul problemelor mangaliei sunt de vina, hoti de fier vechi,..

  4. bravo Domnule Primar!! Felicitari ai rezolvat o problema ff mare..dar gropile din mangalia cand ai de gand sa le rezolvi?? gropile nu le monotorizezi?

  5. va cam deregleaza metabolismul infectat cu multa nesimtire acest primar, si, deh, orice schimbare se face cu pierderi colaterale, stimati nemultumiti…Peste ani, poate veti intelege temeiul acestor reguli elementare de convietuire si tot veninul de azi va deveni regretul, intelegerea sau responsabilitatea de maine si din totdeauna! Cat priveste problema gropilor…..iaca de aia nu are primarul sapca rosie!!!!!!Intelesera-ti?

  6. Pai oameni buni sa-i dam putin timp !Si nu putem critica orice vorba ,fapta ,propunere sau intiativa!Nu se pot face toate odata cum nu poate cineva ca intr-o singura zi sa construiesc o casa ,sa-si repare masina sau sa-si duca si nevasta la film !Haide-ti sa-l incurajam putin !!!

  7. mah nu va bateti capul si fiti rabdatori.se vor face toate in celalalt mandat al lui radu cristian.
    P.S.nu va mai exista un alt mandat,de aceea se vor face toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.