Autoritatile se balbaie in fiecare luna in cazul podului de la Agigea. Luni a avut loc o noua intalnire la Prefectura Constanta unde s-a stabilit ca trei zile pe saptamana circulatia va fi inchisa temporar, cate 3 ore, incepand de sambata.  Nu se stie inca un orar, nu s-a transmis un comunicat de presa in care cetatenii sa fie pregatiti pentru o posibila blocare a podului in cazul in care se deplaseaza in zona. Dumnezeu cu mila !

2 COMENTARII

  1. Bineinteles ca nu o sa fie inchis 3 ore noaptea sau cand nu este trafic va fi inchis de la 10 la 13 sau ceva de genul asta.Se chinuiesc la un amarat de pod de o groaza de timp , niste INCOMPETENTI.

  2. Multumim MangaliaTv pentru informare. Dealtfel am auzit ceva si pe un post Tv central, dar foarte ambigu; Odata a spus ca va fi inchis 3 ore, alta data a spus 4 ore dimineata, dar intradevar fara sa mentioneze de la ce ora.
    Banuiesc ca administratia locala Mangalia (primaria) a primit vre-o instiintare oficiala si in acest sens ma intreb de ce nu da un comunicat public, sa stim si noi, sa nu ne trezim la cap de pod ca suntem nevoiti sa facem cale intoarsa, sau sa asteptam 2-3 ore in coloana ???

    Domnule primar, trezirea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.