Daniel, un jandarm cu simţ civic. A restituit banii găsiți într-o agendă

0
766

”Vă mulțumesc, erau banii pentru renovarea casei noastre”

Daniel, este subofițer și locuiește cu familia în Năvodari. În după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădință să-l ia acasă pe Tudor, băiețelul lor de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1.500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani.

A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat într-un colț, un număr de telefon. A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă.

 Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia,  a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulțumit  lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături.

Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră  pentru emblema de onoare a MAI. Felicitări Daniel!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.