Daniel Marian Sandu, luptătorul de la CSS Mangalia, medaliat cu bronz la Campionatul European

0
523

Rezultat important înregistrat de luptătorul Daniel Marian Sandu, de la CSS Mangalia, care a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte pentru cadeţi, în cadrul cat. 60 kg, după victoria în fața francezului Khizir Dasiyev. Tot miercuri, în recalificări, Sandu trecuse de armeanul Henrik Avetisian.

Medalie de bronz pentru România la Campionatul European de Cadeți din Bulgaria! Sandu Daniel Marian a cucerit medalia de bronz în cadrul categoriei 60 de kg! Felicitări! Felicitari antrenorilor Boris Sava, Csaba Fazakas, și antrenorului Oancea Marian (CSS Mangalia)!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Federației Române de Lupte.

Roşcovanul Dobrogean nu ne-a înşelat aşteptările şi a obținut medalia de bronz la Campionatul european de LUPTE cadeti, din Bulgaria. Sandu Daniel Marian cat 60 kg s-a luptat cu toată suflarea “apusului”, câştigând la final această binemeritată medalie cât un aur. Felicitări România, felicitări Dobrogea!”, a scris și Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, pe pagina sa de facebook.

Campionatul European de lupte pentru cadeţi se desfășoară la Samokov (Bulgaria), în perioada 14 – 20 iunie, și participă sportivi din 34 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.