Mangalia se pregătește să devină gazda unei competiții sportive deosebite în luna decembrie 2023, într-un efort de a încuraja și promova pasiunea pentru handbal printre tinerii elevi. “Cupa Școlilor la Handbal,” o inițiativă a Handbal Club Municipal Mangalia, se pregătește să aducă tinerii sportivi din Mangalia și Limanu împreună pentru a-și demonstra talentul și abilitățile în această disciplină captivantă.

Handbal Club Municipal Mangalia a lansat oficial invitația către toate școlile din zonă care au clasele V-VIII să participe la această competiție sportivă. Prin intermediul acestei inițiative, se urmărește încurajarea activității sportive în rândul tinerilor și dezvoltarea unui spirit competitiv sănătos.

”Oficial, am înaintat invitația tuturor școlilor cu clasele V-VIII din Mangalia și Limanu și astfel vom avea din nou Cupa Școlilor la Handbal, în Mangalia.

Mulțumim pe această cale tuturor școlilor, pentru că au acceptat invitația de a participa, cât și domnilor/doamnelor profesori/ profesoare de educație fizică și sport, pentru implicare”, au transmis reprezentanții clubului.

Cupa Școlilor la Handbal Mangalia va avea loc în zilele de 2-3 decembrie și se va desfășura în sala de sport a Liceului Teoretic “Callatis” din Mangalia, o locație ideală pentru astfel de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.