Timp de o ora si jumatate Cristian Radu la intalnirea cu reprezentantiii asociatiilor de proprietari a repetat rugamintea catre presedinti sa se gandeasca serios de a forma o federatie locala a asociatiilor de proprietari. In sala mai multi presedinti au dezaprobat initiativa inca din start. Cateva voci au declarat ca exista deja o federatie condusa de Urse Vlad, federatie la care sint afiliate deja cateva asociatii din Mangalia. Motivul nemultumirii a fost dezvaluit dupa zeci de minute cand foarte multi presedinti de asociatii aveau ca o problema fata de Urse Vlad, se pare presedintele  federatii locale. Am incercat sa intelegem si nemultumirile presedintilor de asociatii dar nu s-a putut dialoga in urletele madamei Vera, ex sustinatoarea infocata a regimului Tusac si in prezent pe placul noii administratii. Se pare ca cine urla mai tare castiga in Mangalia. Dupa aceasta regula, daca vreti caldura la iarna, probabil ar tyrebui sa va apucati de acum sa urlati ca madam Vera.

In toata valtoarea discutiilor un presedinte de asociatie a reusit sa-l infurie pe primar, ulterior parasind sala speriat spune dansul de posibile repercursiuni de genul controalelor. Primarul a reusit sa se impuna in mare parte in fata reprezentantilor asociatiilor de proprietari care erau divizati si aveau conflicte personale ce nu ezitau sa le exprime public. In concluzie posibilitatea de adunare a asociatiilor intr-o forma juridica de gen federatie nu ar fi o idee rea, atat timp cat federatia nu va fi cea condusa de domnul Urse care nu este pe placul presedintilor de  asociatii.

1 COMENTARIU

  1. Dl Urse nu a facut nimic asta iarna. Nu am vazut nici o actiune intreprinsa de dumnealui impotriva celor de la Callatis Therm. Poate daca era cineva mai cu vana nu aveam asa probleme cu caldura. Ar trebui schimbat. Este bine sa se infiinteze o federatie. Dar trebuie sa fie a Mangaliei si pentru Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.