Crește cererea pentru procedurile balneare la Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia

0
866

Reprezentanții Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia au declarat că, începând din 7 martie, s-a reluat activitatea Compartimentului – Radiologie, din Pavilionul B, iar din 15 martie – programul de rezervare pentru Secţia Sanatorială şi Secţiile de Spital pentru restul anului 2022.

Astfel că, până în prezent, cei interesați de procedurile balneare din unitatea sanitară au apelat în număr mare la serviciile unității medicale, sunând la numărul telefonul pus la dispoziție pentru rezervări pe Secția Sanatorială. Pe această cale, conducerea instituției balneare informează că mai sunt disponibile 50 de locuri pentru luna aprilie, la Secția Sanatorială.

Tariful este de 101 lei / loc / zi, în care sunt incluse servicii de cazare în cameră dublă, masă, în regim de pensiune completă (3 mese/zi) și tratament (4 proceduri/zi). 

Celor care doresc să rezerve un loc la noi în sanatoriu sau să afle tarifele aferente perioadei dorite, le recomandăm să sune la telefon:  0241751337, recepție Secția Sanatorială, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 10:30-13:30”, a precizat managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Bogdan Maganu.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, persoanele care solicită tratament de recuperare in ambulatoriul de specialitate in cadrul pavilionului B, pe baza trimiterii de la medicul de familie, având asigurare medicală, vor achita doar  coplata, în valoare de 10 lei/10 zile, diferenţa fiind suportată din bugetul Casei de Asigurări de Sănătate.

Tot ei subliniază că persoanele care se prezintă la unitatea balneară pentru tratament ambulatoriu, fără trimitere de la medic, vor plăti tarifele la preţ întreg, în funcţie de procedurile pe care doresc să le facă.

Pentru informații suplimentare, puteți intra si pe site-ul unității, www.balnear.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.