Corul de Copii “Callatis”, coordonat de profesorul Traian Broască, participa în aceste zile la Festivalul International de Muzica Corala “Canta al Mar”, care se desfășoara în orașul Calella (Spania), situat la 50 de km de Barcelona. Acest eveniment este organizat de Interkultur în colaborare cu Consiliului Local Calella  și agenția de turism Viajes Tauro. Festivalul “Canta al Mar” a devenit o necesitate în calendarul de evenimente Interkultur. An de an este considerat unul dintre evenimentele cu cel mai mare grad de satisfacție, dar și cel mai bine apreciat de catre participanți. Concertele și concursurile susținute în Catedrala din Barcelona  sau în Basilica din Santa María del Pi, fac din acest festival o experiență unică pentru toți participanții.

Anul acesta, la cea de a VIII-a ediție a festivalului, s-au înscris 34 de coruri din 18 tări.

Joi, copiii de la corul “Callatis” vor avea o zi cu mari emoții. Începand cu ora 14.00 (ora Spaniei), vor concura la categoria G1 – Coruri pentru copii,  iar de la ora 19.00, la categoria Folclor.

Direcția de Cultură și Sport din subordinea Consiliului Local Mangalia, societăți comerciale și persoane fizice au contribuit la realizarea visului acestor copii de a concura cu cele mai bune coruri din lume, reprezentând Mangalia si Romania. Mult succes!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.