PMPConstantin Birbora, candidatul Partidului Miscarea Populare la Primaria Mangalia, prezinta cateva dintre motivele care l-au indemnat sa se implice in viata politica si sa candideze:
Am luat decizia de a candida din cauza nemulţumirii acumulate în ultimii ani cu privire la oamenii care au reprezentat factori de decizie pentru oraş, în ceea ce priveşte hotărârile luate de către aceştia şi nu în ultimul rând a atitudinii lor.
Este o constatare foarte tristă faptul că oamenii nu mai au încredere în politicieni, în funcţionalitatea instituţiilor publice şi este nevoie de restabilirea încrederii cetăţenilor. Tocmai de aceea mi-am propus să am un parcurs în campania electorală fără conflicte, pentru că îmi doresc să fiu un altfel de om politic. Nu vreau să răspund la provocări, nu îmi doresc să intru în polemică cu ceilalţi contracandidaţi. Cred că toate acestea sunt o pierdere de timp.
O atitudine constructivă constă în faptul că spunem ce putem face, cum putem schimba viaţa în bine a oamenilor din oraşul nostru prin măsurile luate de noi şi nu impuse de vreun grup de interese local sau la nivel de judeţ.
Mă concentrez împreună cu echipa mea pe ceea ce vrem să facem, pe obiective, pe proiecte. Am încredere că pot să aduc schimbarea, deoarece am o viziune nouă, bazată pe priorităţi.
Un cetăţean mulţumit este acela căruia îi sunt satisfăcute nevoile, apoi dorintele şi care se simte respectat.
Sunt un om de cuvânt, de onoare şi îmi place să fac, nu doar să promit. Echilibrul îmi caracterizează întreaga viaţă. Am decis să iau atitudine, deoarece cred că este absolut necesar ca oamenii, atunci când sunt nemulţumiţi, să se implice.
Implicarea reprezintă o obligaţie morală.
Competiţia este necesară, asta înseamnă democraţie!
Imi doresc ca oamenii din Mangalia sa fie mandri de cei care ii reprezinta”, a precizat prof. Constantin Birbora.

 

2 COMENTARII

  1. Va scuzati ca ma deranjez;dvs sunteti mangaliot?(exceptind copilaria,cit a-ti locuit in Mangalia?)
    Semanati cu tatal dvs.?(vames adevarat 100%,se purta la servici de parca el inventase vama si era imparatia lui)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.