[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140124clm.mp4″]

5 COMENTARII

 1. multi din cei care s au debransat si au facut investitii serioase in centrale pe curent si nu i veti mai rebransa voi niciodata. pana nu va investi domnu Geo in diminuarea pierderilor nu cred ca se va bransa unu din oras ! Votati reducerea la calorie si sustineti promisiunea cu scaunul de consilier ca va ramane la 180 gigacaloria nu un an ci cel putin 5 ani pt ca nimeni nu se va rebransa pt un an de ieftinire… Dupa ce unu te talhareste si te lasa in frig o iarna intreaga tu anul 2 mai esti prost sa te duci tot la stapan pe baza unor promisiuni.
  Eu cred ca nu ne au convins si tre sa dea mai mult si consilierii si domnul Geo ca sa imi ia banii pe facturile la caldura.
  Nu vorbim despre o batranica cu pensia de 300 ron ci vorbim despre o societate cu zeci de miliarde incasari care este capabila sa stranga cureaua cum si noi cetatenii am stranso…nu va mai plangeti atat domnule Georgescu si faceti lucruri concrete sa ne bransampt ca in conditiile in care platesc 600 ron la 2 camere si 750 la 3 camere eu una nu va dau banii mei !

 2. RAJA ne ineaca in datori , platim apa de zici ca-i tratata si adusa din Congo , GoldTherm ne usuca de bani iar ENEL ne arde la buzunare , platim curentul care nu s-a produs inca !

 3. -Lumea sa debransat din N motive…cand nu e caldura, cand e prea multa de o dai pe geam afara dar o platesti, cand preturile variaza la giga si nu ai o stabilitate insa salariile sunt mici ca sa nu zic ca nu prea gasesti pe timpul iernii, etc
  -Noi pe scara am investit in coloane noi, am izolat tevile in subsol…insa facturile vin si mai mult.
  -DECE se da caldura in draci cand afara sunt temperaturi pozitive?
  -Se pare ca pe luna ianuarie o sa avem facturi la fel ca in decembrie…daca vine gerul cat o sa fie factura??? nici nu vreau sa ma gandesc.
  – Avem centralele pe gaze, injectoare noi…teoretic eficienta ridicata pt incalzire, insa nu se vede.
  – Se propune de Goldtherm sa tragem tevi pe scara scarii, fiecare cu giga lui (adica sa stam sa ne “jucam” la rubineti sau robineti tip termostat care costa ceva) … in cat timp scoti investitia? care e rostul daca se da caldura la greu?
  – In curand o sa avem gaze pe scari…deci incep montari de centrale de ap pe gaz…atunci de sa ma racordez la sistemul centralizat? decat sa dau 400lei/ap2cam ca asa vrea sistemul…mai bine dau 400lei/ap2cam ca vreau eu sigur confortul termic in ap (ca e pe curent sau gaze) il faci cu jumate de pret in regie proprie.
  -etc

 4. lol Cavalis ca dreptate mai ai ….:))) asa e..nu e de ras da ce mai putem face. Toti il lauda pe G insa treaba e exact cum spui tu . Sistemul te vrea racordat la TOT ca sa te mulga pana te ia dracu nu vezi ce disperati ca toata lumea sa se racordeze? O mareee teapa!

 5. Sa-i subventioneze si pe cei care se incalzesc din surse proprii ca…na si noi platim taxe si impozite. Si nu ma refer la ajutor la incalzire…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.