[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140128clm.mp4″]

9 COMENTARII

  1. Din pacate acest consiliu este format din agentii economici din mangalia care sustin micsorarea taxelor la ag economici pe care sincer nimeni nu i plange vara fiind pt ei un buff extraordinar de evaziune si de profit pt ca evaziunea e imensa fata de profit. Eu una ii gasesc incombatibili pt postul de consilieri si cu interese proprii. De ce va ganditi prima data la firme si dupa aia la cetateni? – oare nu la noi trebuie sa micsorati taxele? Cate bonuri fiscale ati primit asta vara de la shaorma, inghetata , porumb , patiserii sucuri…frauda imensa de toti ag economici! sa fim seriosi oameni buni ! salarii declarate corect? – unu singur nu este declarat la adevarata valoare in mangalia si asta stim fiecare dintre noi! ag economici sunt niste gauri imense negre si o stiti si voi ff bine! – impozitate la adevaratele incasari bugetul ar fi ff bun la cate firme sunt in 7 statiuni cu sute de mii de turisti vara…. mai bine ne ducem la circ decat sa ne minta in fata!

  2. se trece prea repede de la votarea unui proiect la altul…nu se discuta detaliile..implicatiile..etc..Pe la comisii nu trec proiectele..consilierii nu sunt informati de documentatia proiectelor…nici nu stiu ce voteaza unii…altii sunt doar pe post de mobila acolo..La ce se convoaca sedinta daca proiectele nu au atasate avizele si consilierii nu sunt cu temele facute? NU aveti xerox cumparati cu 50 ron tableta cosmote si fa poze la documentatie si send in mail la consilieri. Aparatul de specialitate al primarului sa inteleg ca nici macar nu e capabil sa le distribuie materialele de sedinta si in fiecare adunare ii aud pe astia ca – noi nu stim – noi nu stim nu avem ordinea de zi si se duc ca vitele si voteaza…e absurd asa ceva in 2014 cand poti trimite un mail si cu cel mai prapadit telefon.

  3. domnu foleanu are dreptate nu trebuie sa plateasca agenti economici datoriile primariei pai subventiile ,aparatura spitalului,toate astea pentru care sa inprumutat primaria si din ani trecuti trebuie sa plateasca agenti sa se mareasca taxele ca sa se plateasca datoriile primariei care lea facut altii nui corect pe ce baza sau facut datoriile pe baza ca o sa plateasca agentu economic taxe mai mari nu uitati ca inca mai este criza si de fapt la care agenti se maresc taxele aia mai mici, mai mari, mijloci nuprea este corect sa puneti la toti aceasi taxa

  4. Cel mai prost primar din toate timpurile ca l-a avut Mangalia este actualul Radu Cristian . Mincinos, incompetent , hot ,puturos , lacom ,nesimtit si incapabil sa gestioneze orasul . De cind a venit nu incearca decit sa se razbune pe Mangalioti si sa fure din bugetul local si ultimul banut . Jegosule au trecut doi ani .

  5. Viorele , o intrebare tata : daca esti chemat sa dovedesti tot ceeace ai spus despre primarul Radu , poti dovedi ? Atentie , sti ca daca ai dovezi ca : este incompetent , minte , fura din bugetul local si nu declari poti fi acuzat de tainuire ?

  6. Mincinos , incompetent , lacom , imputit , puturos , nesimtit …. e mai degraba tipologia milogului care vine in audienta la primar si care debiteaza numai minciuni in speranta ca va mai primi vreun ajutor social sau tichet de transport , cand de fapt el are nora la produs , baiatul peste sau e ,,revolutionar,, din ala care nu a muncit o zi in viata.
    Din pacate primarul le a acordat incredere la unii din astia dar s a convins repede de ce hram poarta.

  7. pentru petru dute si vezi strada pe care locuieste tatal primarului,sa vezi ca acum cand mangalia e blocata de zapada strada lui tasu e la negru de la matei basarab pana acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.